top of page

Bedrift

Utendørs aktivitet med jobben?
 
Prøv stand up paddle/sup!

Vi skreddersyr gøye opplevelser for din bedrift. Teambuilding, event, sommerfest eller som en aktivitet for bedriftsidrettslaget?

Gøy lavterskel opplevelse og mestring for alle
 

Vi har god erfaring med å skreddersy en uforglemmelig SUP dag for bedrifter. 

Vi stiller med sertifiserte instruktører og utstyr av topp kvalitet. Vi har også tørr/våtdrakter til leie. Vi er mobile og kan vi komme kjørende til dere med alt utstyr.

NYHET!
 

Kan det friste med litt rolig strekk, bøy og tøy? Vi har også yogainstruktører, som kan undervise helt lavterskel og enkle øvelser enten på brett eller på land. Det er en fin ramme rundt et arrangement og går så fint sammen med sup opplevelsen.. Vi tilpasser innholdet slik at det passer for alle folk med normal fysisk form.

Send oss en forspørsel slik at vi kan legge opp en tur etter deres ønsker.

Les hva andre bedrifter sier om sin opplevelse

Liv Marit, 62 år

"En magisk og vidunderlig opplevelse sammen med kollega! Etter kurset var jeg fylt av ei god følelse av mestring og glede. Eg hadde grudd meg, for eg har dårlig balanse. Men ved hjelp av Anne så blei eg guida steg for steg til å stå på brettet. Hurra! Det gjekk raskare enn forventa å bli venn med brettet og padle i veg. Plusspoeng for at deler av kurset inneholdt avslapning/meditasjon på brettet. Så deilig!"

"Sup i høstferien" arrangement for Bergen Kommune

"Min datter på 10 år og jeg var på SUP kurs i høstferien 2020. Min datter hadde aldri prøv sup før og jeg selv var veldig usikker på balansen min. Vi ble begge vennlig oppmuntret og tilslutt ble vi begge trygg nok til å stå på brettet sammen med de andre. Vi hadde kappløp tilslutt som var kjempegøy! Instuktørene er veldig flinke, gir tydelige instrukser og er fantastisk positive! Vi hadde en fantastisk opplevelse og jeg anbefaler alle til å prøve! Tipp topp tommel opp for SUPBergen!"

TILBAKEMELDING FRA BEDRIFTSIDRETTSLAGET I A2G

"Vi leide inn SUPBergen to ganger i sommer da pågangen for å delta blant de ansatte var så stor. For en opplevelse! Endel var bekymret for å falle uti og hadde gruet seg til det. Men det viste seg at det skal mye til å falle uti og med lek og moro var det gøy å få testet grenser. God opplæring, trygge rammer, solide brett og god stemning sammen med kollega utgjorde en uforglemmelig dag!"

Foto: T. Ågotnes

Kontakt info

Tlf: 922 55 355

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page