top of page

Kurs hos oss

Kurs_Vollane.jpg

 

SUP Bergen 

ønsker å tilby lavterskel aktivitet som passer de aller fleste. Når du tar kurs hos oss er vårt mål å gi deg kunnskap som gjør deg mer trygg på sjøen. Når du har fått nødvendig opplæring kommer mestringsfølelsen og masse SUP glede etterpå!Og det er vårt mål- å spre sup glede!     P.S Det er også en fare for å komme i ekstra godt humør!

 

Trygghet, utstyr og bekledning

Vi stiller med sertifiserte instruktører på våre kurs. Vi har også topp utstyr med solide og trygge brett som passer alle. Og vi bruker alltid redningsvest.  Vi tilbyr mange typer kurs året rundt. Når det er kaldt leier vi ut tørrdrakter/sko . Om sommeren har vi våtdrakter til leie om du ikke har selv. 

Beliggenhet 

Sup Bergen holder til Eidsvåg fabrikker og har lokaler med tilgang til toalett og mulighet til å skifte innendørs. Rett utenfor er det en stor og gratis parkering. Gode bussforbindelser.

Ledige kurs?

Vi legger alle våre kurs ut på Facebook under arrangementer. Er dere mange, en familie, vennegjeng og vil ha et eget kurs? Eller har du lyst at vi lager en uforglemmelig bursdagsfeiring for dere?

Ta kontakt!

Nybegynner Kurs

LÆR DEG SUP

Nyskjerrig på SUP? Eller har du kjøpt SUP og kan tenke deg å lære litt mer? Vi går igjennom SUP tips og enkel padleteknikk slik at du blir trygg på sjøen og får gode SUP opplevelser.  Vi lærer å bruke de store muskelgruppene når vi padler og trener balansen.  Vi kler oss alltid godt og med redningsvest og vi har solide og meget stabile brett. Vi starter alltid på knærne og etterhvert jobber vi oss til stående posisjon.

Noen er i forkant bekymret for å falle i vannet, noe som er sjeldent. De fleste hopper uti fordi de vil lære å redde seg selv.  Og etter man har vært uti,  blir det enda gøyere å stå på brettet!

Vi tar oss alltid tid til å nyte naturen, sjøen og livet på bunnen og har en liten pause til egentid.

Nybegynnerkurs

Grunnkurs

NYHET!

"ALT I ETT" GRUNNKURS

Dette er for deg som ønsker å lære det meste om SUP. Du kan være nybegynner eller ha sup´et en del før.  Dette kurset går over tre ettermiddager slike at du har tid til å ha det gøy og lære alle triks, tips og grunnleggende teknikker slik vi selv lærte på SUP instruktør utdanningene. I tillegg tilbys det individuell oppfølging for topp motivasjon og alt dette vil gjøre det trygg på sjøen. 

Les mer om innholdet på kurset under arrangementer op fb siden vår.

Tips og triks

Teknikkurs

KURS FOR VIDERKOMNE

Dette kurset er for deg som har padlet litt før og er klar for det neste steget. Her vil du lære å padle mer effektivt.  Ved å bruke de store mulskegruppene får man økt fart på brettet og det er god trening for hele kroppen. Vi utfordrer balansen og opplever mindre belastning for armer og skuldre. Dessuten er vårt motto- jo mer vi er på brettet, jo tryggere blir man og mer supglede får vi! 

Teknikk_SUP Bergen.jpg

Yin yoga og avspenning på brett

Yoga på Sup brettet

Å gjøre yoga øvelser på brett er noe helt annet enn å gjøre yoga på land. Stabiliseringsmuskelaturen blir ekstra aktivert i alle øvelsene mens vi strekker, tøyer og bøyer under åpen himmel, duppene på havet. For oss handler ikke yoga om å være mykest men om aksept, å søke ro og tilstedeværelse i nuet. Derfor er øvelsene enkle og tilpasset de fleste.  

 I avspenningsdelen, liggende på rygg, er det magisk å lytte til lyder fra sjø og fuglelivet og kjenne sol og vind. 

Yoga på Sup brett

Ønsker du å være med på kurs?

Takk for at du tar kontakt!

 TLF 922 55 355

bottom of page